U bevindt zich hier: Home > Archief 2015

Archief 2015

Welkom aan nieuwe leden!

Na een periode van kennismaken en nu herstellende van een hernia heeft Annemarie Bieleveld zich inmiddels, samen met haar partner Reginald Kraaijenbrink, als nieuw TAVERDO-lid aangemeld! Natuurlijk werden ze direct geattendeerd op het binnenkort te houden Oliebollentoernooi; wellicht zien we ze daar in actie… Reginald is tevens lid van Hercules, en speelt daar ook competitie (landelijk, 3e divisie).
Het clubkampioenschap in 2016 wordt dus een zware dobber voor Stanislaw!

Gepubliceerd op 19-12-2015

Recreantencompetitie bij TAVERDO

De wedstrijden van de recreantencompetitie waren al vastgesteld, maar de locatie voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is gewijzigd. Op maandag 18 januari 2016 wordt de strijd in de recreantencompetitie bij TAVERDO voortgezet (in plaats van bij Odion).
Het belooft dus een gezellige, drukke en hopelijk spannende avond te worden, waarbij je ons recreantenteam in actie kunt zien. Houd rekening met zeer beperkte trainingsmogelijkheid, aangezien vier tafels voor de competitie beschikbaar zullen zijn.

Gepubliceerd op 08-12-2015

Een kijkje achter de schermen…

De competitie loopt, de training – om bekende trieste reden – momenteel helaas niet. Kortom: het lijkt vrij rustig in tafeltennisland. Niets is echter minder waar! Bestuurders/afgevaardigden moesten de laatste maanden (en ook tot eind van het jaar) behoorlijk “aan de bak”. Graag houden we alle belangstellenden met onderstaande impressie van de diverse (bestuurs)activiteiten op de hoogte. Heb je tijd/belangstelling voor – of ideeën m.b.t. deze onderwerpen? Overweeg dan eens om je op dit front in te zetten voor je sport en vereniging!

Gepubliceerd op 22-11-2015                            +   Lees meer

Meedoenarrangement: “Do you like it?” en benefietactie

Ook minder draagkrachtige inwoners van Doetinchem moeten de kans hebben zich te ontspannen, te sporten en te ontwikkelen; dát is de gedachte achter het Meedoenarrangement. TAVERDO ondersteunt die gedachte van harte (via het Meedoenarrangement is een jaarlidmaatschap bij TAVERDO mogelijk). Help mee om het Meedoenarrangement volop aandacht te geven. Volg, share en like het Meedoenarrangement via: LinkedIn, Facebook en/of Twitter. 16 oktober a.s. benefietactie in Amphion; kaarten à € 10,= (incl.pauzedrankje).

Gepubliceerd op 01-10-2015                            +   Lees meer

TAVERDO wint ook tweede editie TWO-uitwisseling

Ook de tweede editie van de uitwisseling tussen de drie Doetinchemse tafeltennisverenigingen, op 7 september jl., werd door TAVERDO met een eerste plaats afgesloten. Met tien deelnemers per vereniging was de zaal bij organisator Odion in Gaanderen goed gevuld. Joop Scheers nam na afloop de wisselbeker in ontvangst van Odion-voorzitter Wolfgang Richter.

Eindstand: TAVERDO 27 pt, Odion 24 pt, Wehl 19 pt.

Gepubliceerd op 11-09-2015

Manon Zwakenberg naar Sportservice Doetinchem

Met lede ogen zagen we verenigingsconsulent Mike Bouwmeester in mei van dit jaar vertrekken bij Sportservice Doetinchem. Maar nu is er goed nieuws te melden: per 1 september a.s. is in de vacature voorzien, in de persoon van Manon Zwakenberg. De verwachtingen zijn hoog gespannen, want Manon was tot 25 augustus jl. werkzaam bij de afdeling Sport- en Productontwikkeling van de NTTB, met als expertise… jeugd en squash-ontwikkeling!
Uiteraard wensen we Manon veel succes in haar nieuwe functie.

Gepubliceerd op 26-08-2015

TWO-uitwisseling bij Odion

De tweede editie van de dit jaar in het leven geroepen TWO-uitwisseling wordt op maandag 7 september a.s. bij collega-vereniging Odion gehouden, aanvang 19.30 uur. In verband daarmee heeft het bestuur besloten die avond geen trainingsmogelijkheid in de eigen accommodatie te bieden! Inschrijving staat open t/m donderdag
3 september a.s. en geldt voor alle TAVERDO-leden (zowel competitiespelers, als recreanten); opgave via het inschrijfformulier in de kantine, of per mail aan wedstrijdsecretaris Remy Menting.

Gepubliceerd op 25-08-2015

Training door Edwin Rensen

Voorafgaand aan de competitie biedt Edwin Rensen de leden van TAVERDO een tweetal trainingen aan en wel op de donderdagen 27 augustus en 10 september a.s., let op: gewijzigde tijden van 19.30 – 20.45 uur. Inschrijving via het formulier in de kantine.
Nu de competitieroosters bekend zijn, zullen de volgende trainingsdata in overleg met Edwin worden gepland en binnenkort op de kalender van deze site worden vermeld.

Gepubliceerd op 23-08-2015

Bitterballentoernooi 06-07-2015

Dat niet alleen de FIFA wordt geteisterd door omkoopschandalen, maar ook een kleine vereniging als TAVERDO, blijkt wel weer uit het volgende. Een verhaal deed de ronde dat Norik Manukian heerlijk gebak kon maken volgens grootmoeders recept. Uit navraag bleek echter dat de moeder van Norik Manukian heerlijk gebak kon maken. Een paar dagen voor het bitterballentoernooi werden alle aanwezige spelers getracteerd op een heerlijk gebakje. We weten allen dat Norik een echte winnaarsmentaliteit heeft, maar moeten we er niet wat achter zoeken?

Gepubliceerd op 22-07-2015                            +   Lees meer

Najaarscompetitie bij TAVERDO met celluloid

Tijdens de vergadering van het Hoofdbestuur van 13 mei jl. heeft de NTTB besloten terug te komen op het eerder genomen besluit m.b.t. de invoering van de plastic bal. Voor de afdelingscompetities en –toernooien wordt de verplichting om met plastic te spelen uitgesteld tot 1 januari 2016.Gepubliceerd op 29-05-2015                            +   Lees meer

Welkom aan nieuwe leden

Wie bij het clubkampioenschap van 18 mei jl. aanwezig was, heeft ze al in actie kunnen zien: Stanislaw Wantoch Rekowski (werd zelfs club-kampioen) en Hans Renting; bij deze heten we de nieuwe leden van TAVERDO, die het komende seizoen ook de competitiegelederen gaan versterken, van harte welkom en wensen hen natuurlijk veel plezier en succes als leden/competitiespelers bij TAVERDO!


Gepubliceerd op 29-05-2015

Nieuwkomer wordt clubkampioen 2015

Op 18 mei jl. werd het jaarlijks terugkomend clubkampioenschap gespeeld met dit jaar een prima opkomst. Er waren twintig deelnemers en dat houdt in dat zo’n 80% van onze leden aanwezig was. Dat is toch geweldig! Aan het eind van de avond leverde dit een nieuwe club-kampioen TAVERDO op: nieuwkomer Stanislaw Wantoch Rekowski mag deze titel een jaar lang aan zijn naam koppelen.


Gepubliceerd op 20-05-2015                            +   Lees meer

Aandacht voor jubilea

Tijdens de goed bezochte ALV van maandag 11 mei  jl. werd een tweetal jubilarissen in het zonnetje gezet. Hennie Bergervoet ontving uit handen van voorzitter Jan-Willem Berends een NTTB-pen, ter gelegenheid van zijn (ruim) 25-jarig NTTB-lidmaatschap. Ook bij het (cumulatief) 25-jarig bestuursjubileum van Yvonne Menting, als secretaris van TAVERDO, werd stilgestaan. De jubilaresse ontving van Jan-Willem Berends een enveloppe met inhoud en van penningmeester Jaap Visser een boeketje.

Gepubliceerd op 13-05-2015                            +   Lees meer

Opening NSW 2015, sportmarkt in Doetinchem

Op zaterdag 18 april jl. liep de wekker bij menigeen al vroeg af; na maanden van voorbereiding was dit immers de dag, waarop “De Achterhoek” zich tijdens de sportmarkt in Doetinchem presenteerde, tevens de landelijke aftrap van de Nationale Sportweek 2015. Tevoren was de NSW rijkelijk gepromoot en de weersvooruitzichten waren prima, dus goede vooruitzichten op brede belangstelling van het publiek. Uiteraard waren ook de drie Doetinchemse tafeltennisverenigingen present. Lees meer over de ervaringen van TAVERDO…

Gepubliceerd op 20-04-2015                            +   Lees meer

UPDATE Beperkte zaalopenstelling

Net als voorgaande jaren geldt vanaf 1 mei tot aan de zomervakantie een beperkte zaalopenstelling van 19.30 – 21.30 uur.
Uitzonderingen daarop zijn: 11 mei (ALV met daarna gelegenheid tot training), 18 mei (clubkampioenschap) en 6 juli (bitterballentoernooi); op genoemde data is de zaal van 19.30 – 23.00 uur geopend.
Laatste trainingsdag: 9 juli 2015. Vanaf 24 augustus 2015 normale openstelling van 19.30 – 23.00 uur.

Gepubliceerd op 17-04-2015

Verlenging trainingsafspraken Edwin Rensen

Tijdens een gesprek met het bestuur heeft Edwin Rensen deze week aangegeven bereid te zijn de training van TAVERDO-leden in ieder geval tot december van dit jaar op dezelfde wijze voort te zetten. Daar zijn we als bestuur – en leden – natuurlijk heel blij mee! De trainingsdata na de zomervakantie zullen pas na bekendmaking van het rooster voor de najaarscompetitie worden vastgesteld.
Tijdstip training op 21 en 28 mei a.s. is aangepast (geen competitie meer), te weten van 19.30 – 20.45 uur.

Gepubliceerd op 17-04-2015

Verenigingscongres NTTB in Zwolle

Op 28 februari jl. vond het NK Tafeltennis plaats in Landstede Sportcen-trum in Zwolle; traditie: dit centrum is die dag tevens het “home” voor het verenigingscongres van de NTTB. TAVERDO was voor het derde jaar op rij aanwezig, vertegenwoordigd door Jan-Willem Berends en Yvonne Menting. Na koffie en inleiding (“Bat to the future”) door dagvoorzitter Albert Verhoef (voormalig HB-lid Marketing & Communicatie), kregen de deelnemers in de voormiddag liefst vier presentaties voorgeschoteld.

Gepubliceerd op 03-03-2015                            +   Lees meer

TWO-overleg

Bestuursafvaardigingen van de TWO-verenigingen kwamen 19 februari jl. bijeen voor overleg. Uiteraard evaluatie van de eerste TWO-uitwisseling; een volgende uitwisseling zal vóór de najaarscompetitie bij Odion worden gehouden. Daarnaast aandacht voor gezamenlijke presentatie tijdens de sportmarkt op 18 april a.s., dit keer ondersteund door (promotie) materiaal van de NTTB. Tenslotte dit jaar gezamenlijke of individuele aandacht voor (doelgroepen)clinics, Kies je sport en Trainer voor de klas.

Gepubliceerd op 20-02-2015

Nationale Sportweek (NSW) 2015

Tijdens een “inspiratiesessie” op woensdag 18 februari jl. liet TAVERDO zich informeren over de NSW 2015. Vorig jaar nog een nieuw fenomeen in Doetinchem, dit jaar neemt de Achterhoek (acht gemeenten) het voortouw en vindt de landelijke aftrap van de NSW (18 t/m 24 april a.s.) in Doetinchem plaats. Dé gelegenheid om tafeltennis in TWO-verband tijdens de sportmarkt op 18 april a.s. te presenteren/promoten; de week erna laagdrempelig aanbod bij de diverse sportverenigingen.

Gepubliceerd op 20-02-2015

TAVERDO wint eerste editie TWO-uitwisseling

Maandag 19 januari jl. kwamen de Doetinchemse tafeltennisvereni-gingen TAVERDO, ttv Wehl en Odion voor een onderling uitwisselings-toernooi bij elkaar in de accommodatie van TAVERDO. Met maar liefst 34 deelnemers en diverse aanwezige supporters van de deelnemende verenigingen was de nieuw in het leven geroepen TWO-uitwisseling bijzonder geslaagd te noemen. TAVERDO ging tijdens deze eerste editie uiteindelijk nipt met de winst strijken.

Gepubliceerd op 23-01-2015                            +   Lees meer

Beperkte zaalopenstelling

Net als voorgaande jaren geldt vanaf 1 mei tot aan de zomervakantie een beperkte zaalopenstelling van 19.30 – 21.30 uur. Uitzonderingen daarop zijn 21 en 28 mei (aanvang 18.30 uur) en de op 11 mei a.s. geplande ALV; die avond hebben de leden na de ALV gelegenheid om tot 23.00 uur te trainen. Laatste trainingsdag: 9 juli 2015. Vanaf 24 augustus 2015 normale openstelling van 19.30 – 23.00 uur.


Gepubliceerd op 23-01-2015

Aanpassing trainingsdatum!

In een vorig nieuwitem werd als een van de data voor training door Edwin Rensen 14 mei 2015 genoemd; die dag is het echter Hemelvaartsdag en dus een vrije dag. Besloten is die bewuste training te verzetten naar 21 mei a.s. De overige trainingsdata blijven ongewijzigd.
Voor het complete overzicht van de trainingsdata voor het voorjaar 2015 zie de kalender.


Gepubliceerd op 23-01-2015

Website TAVERDO in nieuw jasje

Met enige trots melden we dat de website van TAVERDO per vandaag een ander uiterlijk heeft gekregen. Ook werd een TAVERDO-logo ontwikkeld. De op de website vermelde informatie is grotendeels ongewijzigd, maar door een wat andere indeling en vormgeving in een moderner jasje wordt het gebruikersgemak vergroot. Dank aan Daphne Menting (ontwerper) en Remy Menting (websitebeheerder), die hier de afgelopen maanden veel tijd in hebben gestoken. Het resultaat is ernaar!

Gepubliceerd op 15-01-2015

Vereende krachten resulteren in TWO-uitwisseling

Maandag 19 januari a.s. (19.30 – 23.00 uur) zal in de accommodatie van TAVERDO de eerste editie van de TWO-uitwisseling worden gehouden, een uitwisseling tussen de Doetinchemse tafeltennisverenigingen TAVERDO, Wehl en Odion, met maar liefst 33 deelnemers. In verband met dit evenement zijn er die avond geen trainingsmogelijkheden voor TAVERDO-leden. Een verslag van de uitwisseling is binnenkort op de site te vinden. Bij deze wensen we organisatoren en deelnemers veel plezier en succes!

Gepubliceerd op 15-01-2015                            +   Lees meer

Oliebollentoernooi 2014, website en clublogo

Op de valreep van het oude jaar werd maandag 29 december jl. het traditionele Oliebollentoernooi gehouden voor de leden van TAVERDO. Naast een gezellig intern toernooi met oliebol, werd deze bijeenkomst dit jaar tevens aangegrepen om de vernieuwde website te presenteren en – via een stemming door alle aanwezige leden – het clublogo te bepalen.Gepubliceerd op 05-01-2015                            +   Lees meer

© TAVERDO (2015)          Sitemap|Contact          KvK: 40121107   |   IBAN: NL82 INGB 0005 2539 07